Klein Metaal B.V. - Tasveld 3A - 3417 XS Montfoort

OVER KLEIN METAAL

Onze Missie

Klein Metaal is specialist in het produceren van RVS en Aluminium samenstellingen. Denk hierbij aan machinebouw, tankbouw, leidingwerk en bijbehorende frame en skidbouw. Door onze eigen engineering afdeling heeft u altijd een sparringpartner om een zo efficiënt geproduceerd eindproduct te realiseren. Uw projecten worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers en Klein Metaal is EN1090 EXC 2 gecertificeerd.

Klein Metaal is onderdeel van de van Eldik groep, hieronder valt o.a. ook Metaaldirect B.V.  Door deze samenwerking kunnen wij nagenoeg alle bewerking in eigen huis realiseren. Op onze productielocatie wordt uitsluitend RVS en Aluminium verwerkt. Combinatieprojecten met bijvoorbeeld RVS & Staal zijn ook te realiseren door Klein-Metaal. (Dit door de combinatie met MetaalDirect die wel een complete staalafdeling heeft)

Klein Metaal beschikt naast de standaard lasapparatuur ook over een laserlasmachine. Enkele voordelen van het laserlassen:

  • Hoge kwaliteit lasnaad zonder verkleuring
  • Circa 3 keer sneller dan conventioneel lassen
  • Minimale warmte inbreng, dus minder vervorming
  • Uitermate geschikt voor dun plaatmateriaal

Maar ook mooie zichtlassen zijn met laserlassen makkelijker, sneller en van hogere kwaliteit te realiseren dan met TIG.

Klein Metaal is een betrouwbare partner als het aankomt op service, leverbetrouwbaarheid en kwaliteitsbewaking. Iets wat we u graag mondeling toelichten. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

Klein Metaal levert een breed scala aan diensten voor de RVS en Aluminium Industrie

Meer info of een offerte?

Neem contact op met Klein Metaal B.V.
Scroll naar boven